<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3906484&amp;fmt=gif">

We leven tegenwoordig steeds meer in twee werelden: een tastbare en een virtuele. Zo kunnen we een film in de bioscoop zien of thuis op Netflix en kunnen we een krant zowel op papier als online lezen. Jaarvergaderingen vinden ook steeds meer in hybride vorm plaats.

Tijdens traditionele ledenvergaderingen kunnen leden de raad ontmoeten, een verslag van het afgelopen jaar krijgen en de raad persoonlijk ter verantwoording roepen. Ook zijn er virtuele vergadervormen, die met name in de Verenigde Staten steeds populairder worden. Deze vergaderingen vinden plaats via een online platform waardoor deelnemers virtueel kunnen deelnemen zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn op de vergaderlocatie.

Hybride AVA combineert deze twee vergadervormen, waarbij deelnemers niet alleen fysiek maar ook virtueel aanwezig kunnen zijn. Dankzij deze technologie kunnen zoveel mogelijk mensen vergaderingen bijwonen, worden participatie en betrokkenheid bevorderd en kosten, tijd en moeite bespaard.

Hybride vergaderingen bieden meer mogelijkheden voor de nieuwe generatie klanten, want millennials verwachten online opties voor alles. Maar ook oudere generaties die liever persoonlijk deelnemen worden zo niet buitengesloten.

Een hybride jaarvergadering biedt nieuwe mogelijkheden, en vereist weinig organisatorische aanpassingen. Het is echter belangrijk dat deelnemers op afstand volwaardig deel kunnen nemen. Daarom zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten voor het organiseren van een hybride vergadering.

Van de uitnodiging voor de vergadering tot een live stream, van het uitbrengen van stemmen tot de vragenronde: gebruik onze hybride AVA Checklist om er zeker van te zijn dat alles perfect werkt en dat uw hybride vergadering net zo soepel verloopt als uw traditionele vergaderingen.

Nu downloaden 

Neem vandaag nog contact met ons op om erachter te komen hoe de software en hardware van Lumi u kunnen helpen uw AVA soepel te laten verlopen, meer aandeelhouders te betrekken en aanwezigheid op afstand mogelijk te maken.