<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3906484&amp;fmt=gif">

Met zowel de Olympische Winterspelen als de Commonwealth Games achter rug en het WK in Rusland dat vandaag van start gaat, is 2018 een jaar boordevol sportevenementen. Een fantastische kans om na te denken over het werk dat we de afgelopen jaren met talrijke sportverenigingen en federaties over de hele wereld hebben verricht.

We zijn al meer dan 25 jaar wereldwijd actief op aandeelhouders- en ledenvergaderingen in verschillende markten. Tijdens deze periode hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van mobiele apps en het verder programmeren van ons elektronisch voting systeem, met als doel de efficiëntie te verbeteren, de kosten te verlagen en het stemproces te vereenvoudigen. Het was deze knowhow en expertise dat ons onder de aandacht van een aantal sportfederaties bracht.

Hoewel deze associaties allemaal verschillende behoeften hebben, of ze nu nieuwe leden ontvangen, nieuwe locaties moeten kiezen of gewoon willen stemmen over procedures, er zijn drie belangrijke factoren waar Lumi's technologie het verschil kan maken voor sportorganisaties:

Anonimiteit VS Transparantie

Elke federatie of elk lidmaatschap waarmee we samenwerken is onderworpen aan hun eigen wettelijke vereisten, iets dat sterk kan variëren van de ene associatie tot de andere. Voor een bepaalde federatie was de transparantie van het stemproces zeer belangrijk. Deze klant wou precies zien hoe elke stem werd uitgebracht en de resultaten moesten vervolgens zo snel mogelijk aan iedere aanwezige getoond worden. Daarnaast hechtte een andere organisatie veel belang aan de anonimiteit van het stemproces. In geen enkel geval mochten leden het stemgedrag van de anderen kennen. Dus in plaats van de resultaten aan iedereen te tonen, werden deze veilig afgedrukt en gecontroleerd door een panel van drie personen.

Hoewel een typisch scenario waarschijnlijk ergens in het midden valt, tonen deze voorbeelden aan dat Lumi in staat is om de software en de technologie aan te passen aan de behoeftes van de klant en de situatie.

Veilig

Veiligheid is van het allergrootste belang voor alle sportverenigingen waarmee we samenwerken en dit nemen we dan ook heel ernstig. De technologie van Lumi is gecertificeerd en 100% veilig en nauwkeurig.

Een stemming bij een federatie kan op afstand of op een fysieke locatie plaatsvinden. Onze unieke technologie wordt uitgevoerd met behulp van een veilig, volledig gecodeerd en eigen netwerkinfrastructuur. Dit betekent dat het 100% onafhankelijk is. Bovendien wordt het gepatenteerde netwerk automatisch gecontroleerd wat een zeer goed inzicht geeft om ervoor te zorgen dat het netwerk veilig wordt aangemaakt en onderhouden wordt.

Alles kan onmiddellijk worden gecontroleerd. Met een druk op de knop kan een volledig overzicht van de vergadering worden gegeven.

Expertise & Support

Lumi heeft meer dan 25 jaar ervaring op vlak van het stemproces bij beursgenoteerde organisaties over de hele wereld waarvoor wij de perfecte ondersteuning kunnen bieden. En daarmee bedoelen we dat de Lumi operators, productmanagers en zelfs het R&D-team beschikbaar is voor on-site support om ervoor te zorgen dat uw vergaderingen vlot en veilig verlopen.

Met al deze elementen winnen sportorganisaties, federaties en verenigingen over heel de wereld een gouden medaille, zodat organisatoren zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is - ervoor zorgen dat elke stem telt en elke stem wordt gehoord.

Of je nu je volgende jaarvergadering veiliger wilt maken of gewoon het stemproces wilt stroomlijnen, Lumi vindt een oplossing om u te helpen. Neem contact op met ons en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw volgende jaarvergadering te stroomlijnen.

Neem vandaag nog contact met ons op om erachter te komen hoe de software en hardware van Lumi u kunnen helpen uw AVA soepel te laten verlopen, meer aandeelhouders te betrekken en aanwezigheid op afstand mogelijk te maken.